Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Pomažemo od 2004
Specijalizirani za Bayern
Provjereni klijenti
Skype-Interview Skype-Interview

Blog

Blagdani su opet tu

Prošla je godina i Božić je opet pred nama. Za nas u SunSet-u ovo je najljepši dio godine, kao i za većinu vas. Božićni blagdani za nas su utoliko važniji, jer nosimo povjerenje mnogih starijih osoba koje ove najljepše blagdane provode u društvu naših njegovatelja i njegovateljica. Zato VELIKO HVALA vama, drage naše njegovatelice i dragi naši njegovatelji.

SunSet je spreman za drugi val pandemije

Godina 2020. pokazala nam je svima da neće sve što smo do sada uzimali za gotovo zauvijek ostati tako. Mnoge promjene kojima smo se morali prilagoditi, poput nošenja maske ili dezinfekcije ruku, vjerojatno će ostati s nama još nekoliko mjeseci. Mi iz SunSeta vrlo smo brzo reagirali na sve promjene koje je donijela pandemija

Njemačka je najsigurnija i najstabilnija zemlja u Europi za vrijeme pandemije koronavirusa

Prema analizi londonske Deep Knowledge Group, Njemačka je trenutno najsigurnija i najstabilnija zemlja u Europi za vrijeme pandemije koronavirusa.

Preporuka za sunset njegovateljice u obavljanju za izvršenje aktivnosti izvan kućnici

Ove preporuke posebno su usmjerene na Vas kao njegovatelja u kućnoj zajednici. Nisu samo radi vaše zaštite. Iznad svega, ljudi kojima je potrebna skrb moraju biti zaštićeni od infekcije!

Što pomaže protiv Coronavirusa?

Da biste razumjeli kako se zaštititi od coronavirusa, prvo morate shvatiti kako virus djeluje, odnosno kako može ući u naše tijelo.

Coronavirus

Drage naše njegovateljice, dragi njegovatelji, željeli bismo sa vama razgovarati ovih dana, kada u medijima svakodnevno čujemo nove zabrinjavajuće informacije u vezi s brzim širenjem koronavirusa.

SunSet MSH Hrvatska Video

SunSet MSH Agencija ima 13 godišnje iskustvo u zapošljavanju njegovatelja u Njemačkoj. Jedino što vam treba je EU putovnica, komunikacijska razina njemačkog jezika i iskustvo u njegovanju. Ono što morate je prijaviti se a ostalo prepustite našem stručnom timu. U kratkom video uratku Vam želimo predstaviti naše djelatnice, rad, misiju i viziju. Uživajte i veselimo se Vašem pozivu.