Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Pomažemo od 2004
Specijalizirani za Bayern
Provjereni klijenti
Skype-Interview Skype-Interview

NAŠA PONUDA

A: Osnovne informacije
Radni zadaci

Radni zadaci

Vaši radni zadaci ovise o stanju pacijenta i zahtjevima njegove obitelji. Nakon potpisivanja ugovora Vaš je glavni zadatak vođenje domaćinstva, npr. pospremanje, kuhanje, kupovina i naravno briga o pacijentu, ali sve ovisi o dogovoru. Sve podatke o klijentu i poslu dobiti ćete unaprijed, zajedno s ugovorom.

Mjesto rada

Mjesto rada

Nakon jedanaest godina poslovanja u području njegovanja, imamo klijente u skoro svim poznatim i manje poznatim gradovima Njemačke. Najveći dio klijenata imamo u Münchenu, Stuttgartu, Kölnu, Düsseldorfu, Bielefeldu, Dortmundu, Berlinu, Hamburgu i Hannoveru. Ukoliko želite klijenta u određenom području Njemačke obavijestite nas o tome prilikom prijave i učinit ćemo sve što je u našoj moći da Vam udovoljimo. No, želimo Vam reći da ako želite raditi u određenom području, može se dogoditi da nešto duže čekate na radno mjesto, iz razloga jer je tada potrebna intenzivnija potraga odgovarajućeg posla za Vas.

Dužina boravka na radnom mjestu

Dužina boravka na radnom mjestu

Minimalno razdoblje Vašeg boravka u Njemačkoj ovisi o duljini boravka i financijskim pravima, a kod nas je to jedan mjesec. Standardni rok njege i rada je između 6-12 tjedana. Također, imamo klijente kojima nudimo kraće razdoblje naših usluga u trajanju od mjesec dana. Ako ste zainteresirani, period se također može produžiti. Kod nas sve ovisi o dogovoru s Vama i klijentom, pošto Sunset24 plaća putne troškove, a ne klijent, mi se dogovaramo s našim zaposlenicima. Bitno je da Vam nađemo obitelj u kojoj ćete se osjećati dobro i u kojoj ćete se rado vraćati. Ako je i obitelj zadovoljna vašim radom, mišljenja smo da možemo pronaći dobro rješenje za obje strane.

Namirivanje putnih troškova

Namirivanje putnih troškova

Mi za Vas organiziramo putovanje do obitelji. Put za Njemačku i nazad plaćamo mi u potpunosti ako radite turnus od 3 mjeseca. Kod mjesečnih turnusa isplaćujemo bonus od 90 EUR za Vaš put.


Uvjeti o plaći

Uvjeti o plaći

Mi nudimo nasim zaposlenicima dugoročni i legalan posao sa redovnim primanjima. Visina plaće ovisi o zahtjevnosti Vašeg radnog mjesta i o Vašem znanju njemačkog jezika. Mi nudimo plaću u visini od 2700 EUR do 3900 EUR netto za jedan turnus, to su 3 mjeseca i uz to namirujemo putne troškove. Ako niste sigurni u našu agenciju i imate ponude drugih, razmislite da kod nas ne plaćate pristojbe za posredovanje i ne zaboravite pitati druge agencije da li je Vaša plaća u netto iznosu (čista Vaša plaća) ili brutto (bez odbijenog poreza i prireza). 

Način isplate plaće

Način isplate plaće

Možda ste navikli, od drugih agencija, da vam se plaća isplaćuje izravno na ruke kod obitelji, no takav način isplate plaće nije legalan, tako da je kod nas nemoguće primati plaću na ovaj način. Vašu plaću Vam isplaćuje agencija SunSet MSH. Za sve zaposlenike SunSet MSH, datumi isplata plaća su 20tog u sljedećem mjesecu. Način isplate je većinom preko Vašeg bankovnog računa, zato Vas molimo da provjerite ispunjene podatke o Vašem bankovnom računu na ugovoru.

Potrebni uvjeti za posao njegovateljice

Osnovni preduvjeti za posao njegovatelja su: komunikacija na njemačkom jeziku, iskustvo u području njege i besplatna registracija u našu bazu. Registrirajte se besplatno i naši će Vas specijalisti kontaktirati u roku od 24 sata.

B: Odvijanje zajedničke suradnje
Besplatna registracija

Besplatna registracija

Za uspješnu registraciju potrebno je ispuniti registracijski dokument koji se nalazi na našoj web stranici. Registracija u našu bazu podataka je besplatna i neobavezujuća, a za popunjavanje vam ne treba puno vremena. Nakon uspješne registracije, kontaktirat ćemo Vas u roku od 24 sata kako bismo dovršili registraciju.

Razgovor za posao

Razgovor za posao

Ako ispunjavate sve uvjete (znanje njemačkog jezika na komunikativnoj razini i imate iskustvo na području njegovanja) te ste uspješno registrirani, pozvati ćemo Vas na osobni razgovor, na kojem ćemo zajedno proći sve detalje o putu i poslu. Ovisno o Vašem prebivalištu, dočekati ćemo Vas u Zagrebu.

Ponuda odgovarajućeg radnog mjesta

Ponuda odgovarajućeg radnog mjesta

Nakon što smo utvrdili kako ispunjavate sve uvjete za rad kao njegovatelj i nakon osobnog razgovora, naš će profesionalni tim pronaći odgovarajući posao za Vas. Možete se i individualno prijaviti za neko radno mjesto iz naše ponude sa web stranice.

Potpisivanje ugovora

Potpisivanje ugovora

Nakon prihvaćanja radnog mjesta, slijedi potpisivanje ugovora s kojim službeno postajete dio našeg SunSet MSH tima.